Send a friend
 
Stuur deze pagina aan een vriend of bekende. Via een link kunnen ze deze pagina dan direct openen.
 
 
 
Aan
 
 
Email
 
 
 
 
Van
 
 
Email
 
 
 
 
Boodschap
 
 
 
 
 
 
 

Tel +31(0)24 397 1204

Home
English
Send a friend
Adres en route
 
 
 
 
 
 
 

 

PSYCH-K© Pro Workshop


Datum: 7 jul 2017 > 9 jul 2017
Begintijd:10:00 uur
Eindtijd:17:00 uur
 
 
Organisator:Delight Training en Coaching
E-mail:
Website:http://www.delighttrainingcoaching.nl
Telefoon:06 51351588 (Hans) of 06 36332749 (Anneke)
Registratie met code:Login registratie code

 

PSYCH-K© Pro en PSYCH-K© Advanced Integration Workshop zijn een verdieping en een vervolg op  de PSYCH-K© Basis Workshop.


Herken je een gevoel afgescheiden te zijn? Weet je dat je Licht bent? Met PSYCH-K© ontwikkel je naar een diepere staat van essentie. Blokkades maken plaats voor een weten dat jij met alles verbonden bent. Jij wordt zichtbaar.

De verandering met PSYCH-K© ervaar je in persoonlijke sessies en in de workshops. In de workshops leer je daarnaast jezelf en anderen te faciliteren in het PSYCH-K©-proces.

PSYCH-K© heeft direct toegang tot je onderbewuste.

We zijn gewend met onze bewuste geest te ‘praten’ tegen ons onderbewuste in een poging sturing aan ons leven te geven. Vandaar dat verandering vaak als moeizaam of niet blijvend wordt ervaren.

Met PSYCH-K© is verandering effectief en blijvend! Verlang jij daar ook naar? Meld je dan aan voor een PSYCH-K© Basis Workshop.


PSYCH-K© Basis-Workshop

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die intensief wil werken aan persoonlijke groei en voor professionals die cliënten begeleiden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

In de 3-daagse workshop leer je effectieve processen om beperkende en negatieve overtuigingen in je onderbewustzijn te vervangen door positieve overtuigingen die jouw ontwikkeling ondersteunen.

Je kunt PSYCH-K© gebruiken voor persoonlijke groei op geestelijk, emotioneel of fysiek niveau.

Omdat integratie in het onderbewuste plaatsvindt, kun je je ontwikkeling versnellen en wordt veranderen eenvoudig, licht en leuk.

We maken tijdens het proces gebruik van een speciaal ‘toestemmings-protocol’. Door dit protocol ben je verzekerd dat de veranderingen in jouw hoogste en beste belang zijn.

Na deze workshop kun je de geleerde PSYCH-K© processen op ieder gewenst moment bij jezelf of anderen toepassen.  Dit krachtige gereedschap stelt je in staat met elke uitdaging in je leven om te gaan.

Alles wat je in bewust geformuleerde overtuigingen kunt verwoorden, kun je met het materiaal uit de Basic Workshop integreren in je onderbewuste.